Software Developer Python/Django

Locatie: Zwolle
Bedrijf: Resello

Je werk

Als Software Developer bij Resello ben je betrokken bij de ontwikkeling aan Resello, het door onszelf ontwikkelde internationale platform voor het (door)verkopen van internet-, hosting- en cloudproducten. Resello is ontwikkeld in de programmeertaal Python en het Django-framework.

Je richt je zowel op stabiliteit en onderhoud als op de doorontwikkeling van het platform en het toevoegen van nieuwe producten en diensten. Je vindt het leuk om mee te denken over toekomstige producten, diensten, technieken en systemen.

We werken met Scrum, tweewekelijks is er een Scrum-meeting met een demo, retrospective en een nieuwe planning. Tijdens de sprint neem je deel aan de planningssessie, de retrospective en de sprint review.

Je team

Resello heeft 2 ontwikkelteams met 3-4 developers per team. Je werkt in een jong team van energieke, betrokken collega’s met affiniteit voor Python en Django. We werken samen in een informele sfeer waar ruimte is voor persoonlijke groei en eigen initiatieven. Tussen de middag kun je jouw favoriete game spelen en op vrijdag sluiten we natuurlijk af met een gezamenlijke borrel in onze kantine of op het dakterras!

Je kennis en kwaliteiten

Wij zoeken een gedreven developer met minimaal drie jaar ervaring. En verder:

  • Ben je een kei in Python en het Django-framework
  • Ervaring met Linux is een vereiste en DevOps ervaring is een pré
  • Ervaring met PostgreSQL en Version Control (Git) is ook een pré
  • Ben je analytisch sterk, een teamplayer, betrokken en verantwoordelijk
  • Heb je de ambitie om op softwaregebied iets aan het team toe te voegen
  • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift, de Nederlandse taal is een pré
  • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week

We bieden jou

  • Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng
  • Een optimaal werkklimaat: een prachtig en goed bereikbaar pand, pauzes en vrijdagmiddagborrels op het dakterras en in de kantine met gameroom
  • Mogelijkheid om een aantal dagen per week vanuit huis te werken na de inwerkperiode

Enthousiast?

Stuur dan een email met je CV en motivatie naar careers@resello.com. Of maak een afspraak voor een kop koffie bij ons op kantoor. We zien je cv en motivatie graag in onze mailbox!

Wij werven onze medewerkers zelf. Acquisitie stellen we niet op prijs.

Over Resello

Resello is een ‘cloud native’ distributeur en Microsoft CSP indirect provider uit Nederland. Ons automatiseringsplatform ondersteunt VARs, MSPs, telcos, webhosters en ISVs bij hun succes in de cloud. Het automatiseringsplatform maakt het mogelijk voor partners om vanuit één plek klanten te beheren, producten en gebruik uit te leveren en te facturen. Resello is opgericht in 2013. Meer dan 30 medewerkers ondersteunen ruim 5.000 actieve resellers, met een eigen development team in Nederland en sales en supportteams in Nederland en India

Realtimeregister.com tracks users anonymously using Google Analytics cookies. Please view our Privacy Statement for more information.