Software Developer Python/Django

Locatie: Zwolle
Bedrijf: Realtime Register

Je werk

Ter versterking van het developmentteam van Realtime Register zoeken wij een gedreven Software Developer. De scope is smal -domeinnaamregistratie -maar de techniek gaat diep en is complex. We integreren vele domeinnaamaanbieders, elk met hun eigen interfaces, procedures en technische uitdagingen. Realtime Register beheert ruim twee miljoen domeinnamen en is daarmee de grootste wereldwijd opererende registrar in Nederland. We registreren domeinnamen in opdracht van onder meer resellers, hostingproviders en webdesignbureaus.

Je richt je zowel op stabiliteit en onderhoud als op de doorontwikkeling van het platform en het toevoegen van nieuwe producten en diensten. Je vindt het leuk om mee te denken over toekomstige producten, diensten, technieken en systemen.

Elke drie weken is er een Scrum-meeting met een demo, retrospective en een nieuwe planning. Tijdens de sprint neem je deel aan de planningssessie, de retrospective en de sprint review.

Je team

Je team bestaat uit 4 deskundige Software Engineers en een QA-Engineer. Het is een klein team met een grote verantwoordelijkheid. We zijn dan ook niet bang om feedback te geven naar elkaar en naar de organisatie. Het developmentteam werkt nauw samen met de rest van het bedrijf. Daarom is het belangrijk dat je een echte teamspeler bent en je graag zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt in het team. Het is een hechte club, die ook regelmatig buiten werktijd iets gezelligs met elkaar onderneemt.

Je kennis en kwaliteiten

Wij zoeken een gedreven developer met minimaal drie jaar ervaring. En verder:

  • Ben je een kei in Python en het Django-framework
  • Ervaring met Linux is een vereiste en DevOps ervaring is een pré
  • Ervaring met PostgreSQL en Version Control (Git) is ook een pré
  • Ben je analytisch sterk, een teamplayer, betrokken en verantwoordelijk
  • Heb je de ambitie om op softwaregebied iets aan het team toe te voegen
  • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift, de Nederlandse taal is een pré
  • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week

We bieden jou

  • Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng
  • Een optimaal werkklimaat: een leuk team, prachtig en goed bereikbaar pand, pauzes en gezellige vrijdagmiddagborrels
  • Mogelijkheid om een aantal dagen per week vanuit huis te werken na de inwerkperiode

Enthousiast?

Stuur dan een email met je CV en motivatie naar careers@realtimeregister.com. Of maak een afspraak voor een kop koffie bij ons op kantoor. We zien je cv en motivatie graag in onze mailbox!

Wij werven onze medewerkers zelf. Acquisitie stellen we niet op prijs.

Over Realtime Register

Realtime Register beheert ruim twee miljoen domeinnamen voor 700 resellers in 80 landen en is daarmee de grootste wereldwijd opererende registrar in Nederland. Het label registreert domeinnamen in opdracht van resellers, hostingproviders, webdesignbureaus en andere bedrijven die grote hoeveelheden domeinnamen in beheer hebben. Het volledig geautomatiseerde domain management platform biedt één standaard registratieprocedure voor alle domeinnaamextensies waardoor resellers van domeinnamen efficiënter kunnen inkopen.

Realtimeregister.com tracks users anonymously using Google Analytics cookies. Please view our Privacy Statement for more information.