Software Engineer (Java)

Locatie: Zwolle
Bedrijf: Realtime Register

Bouw jij mee aan een robuust, schaalbaar systeem in de dynamische omgeving van domeinregistraties?

Ter versterking van het developmentteam van Realtime Register zoeken wij een gedreven Software Engineer. De scope is smal -domeinnaamregistratie -maar de techniek gaat diep en is complex. We integreren vele domeinnaamaanbieders, elk met hun eigen interfaces, procedures en technische uitdagingen. Realtime Register beheert ruim twee miljoen domeinnamen en is daarmee de grootste wereldwijd opererende registrar in Nederland. We registreren domeinnamen in opdracht van onder meer resellers, hostingproviders en webdesignbureaus.

Agile werken en moderne technologieën

In jouw rol van Software Engineer houd je je samen met het team bezig met requirement analyses en het ontwerpen, bouwen, testen en onderhouden van ons volledig geautomatiseerde domain management platform. We hanteren daarbij een agile werkwijze en maken gebruik van moderne technologieën als OSGi, Wildfly, Hibernate, Django, Vue.js en Kubernetes. De taken variëren van het oplossen van bugs tot het onderzoeken van nieuwe mogelijkheden en het meewerken aan een nieuw project of technisch onboarden van nieuwe klanten. Bij elke oplevering checken we open en eerlijk elkaars werk. Elke drie weken is er een Scrum-meeting met een demo, retrospective en een nieuwe planning.

Samen met de andere softwareontwikkelaars en een QA-engineer waarborg je de kwaliteit van de applicaties voor de toekomst.

Je collega’s zijn initiatiefrijke en deskundige teamspelers

Je team bestaat uit 4 deskundige Software Engineers en een QA-Engineer. Het is een klein team met een grote verantwoordelijkheid. We zijn dan ook niet bang om feedback te geven naar elkaar en naar de organisatie. Het developmentteam werkt nauw samen met de rest van het bedrijf. Daarom is het belangrijk dat je een echte teamspeler bent en je graag zelf initiatief neemt. We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt in het team. Het is een hechte club, die ook regelmatig buiten werktijd iets gezelligs met elkaar onderneemt.

Wij zoeken een gedreven (back-end) engineer met een sterk analytisch vermogen

Je hebt de bereidheid en het vermogen om snel de Java EE backend en Python/Javascript front-ends eigen te maken en het team te ondersteunen in het onderhoud en uitbreiding van de nieuwe functionaliteit. En verder vragen we:

 • Kennis van en ervaring met de programmeertaal Java
 • Bij voorkeur ervaring met:
  • Java EE, Wildfly, Hibernate & OSGi
  • Python & Django
  • Javascript & Vue.js
  • Linux, PostgreSQL, Git
  • Kubernetes
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Een beschikbaarheid van bij voorkeur 40 uur per week.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Solliciteer dan via careers@realtimeregister.com of maak een afspraak voor een kop koffie bij ons op kantoor. We zien je cv en motivatie graag in onze mailbox!

Wij werven onze medewerkers zelf. Acquisitie stellen we niet op prijs.

OVER REALTIME REGISTER

Realtime Register beheert ruim twee miljoen domeinnamen voor 700 resellers in 80 landen en is daarmee de grootste wereldwijd opererende registrar in Nederland. Het label registreert domeinnamen in opdracht van resellers, hostingproviders, webdesignbureaus en andere bedrijven die grote hoeveelheden domeinnamen in beheer hebben. Het volledig geautomatiseerde domain management platform biedt één standaard registratieprocedure voor alle domeinnaamextensies waardoor resellers van domeinnamen efficiënter kunnen inkopen.

Realtimeregister.com tracks users anonymously using Google Analytics cookies. Please view our Privacy Statement for more information.