Supportmedewerker

Vacature:                Supportmedewerker
Bedrijf:                     Realtime Register
Locatie:                    Zwolle

Wat ga je doen

Realtime Register beheert ruim drie miljoen domeinnamen en is daarmee de grootste wereldwijd opererende registrar in Nederland. We registreren domeinnamen in opdracht van resellers, hostingproviders, webdesignbureaus en andere bedrijven die grote hoeveelheden domeinnamen in beheer hebben. Ons volledig geautomatiseerde domain management platform biedt een standaardprocedure voor de registratie van alle domeinnaamextensies waardoor resellers van domeinnamen vele malen efficiënter kunnen inkopen.

Als supportmedewerker maak je onderdeel uit van ons dynamische team. Je biedt per e-mail, chat en telefonisch ondersteuning aan de (potentiële) resellers waarbij snelle responsetijden en kwalitatief goede en volledige antwoorden hoog bij ons in het vaandel staan. Doordat onze resellers over de hele wereld verspreid zijn, werk je naast in het Nederlands, voornamelijk in het Engels. Je beantwoordt supportvragen en verzorgt de nodige administratieve afhandeling. Wij zorgen voor een interne opleiding zodat je kennis krijgt van regels rondom domeinnaamregistratie en het gebruik van onze producten.

Hoe ziet je dag eruit

Wij stimuleren een goede mix tussen thuiswerk en werken op kantoor. De meeste medewerkers werken ongeveer 50% op kantoor en 50% vanuit huis, maar in overleg is veel maatwerk mogelijk. In de ochtend begin je om 8.30 uur met een kop koffie of thee en begin je met het op weg helpen van nieuwe resellers en richt jij je op het beantwoorden van supporttickets. Tussendoor kun je enkele telefoontjes verwachten. Rond 09:30 uur heb je de stand-up met het team, waarin we elkaar op de hoogte houden van de werkzaamheden van gisteren en vandaag. In de loop van de dag vind je tijd voor de ondersteuning van sales, het uitwerken van documentatie in onze knowledge base of een (verdiepende) training voor een nieuw product.

In de lunchpauze eten we met het team dat op kantoor aanwezig is een broodje aan onze gave ‘stamtafel’ of je ontspant nog even met een wandeling door het centrum van Zwolle. Het einde van de week sluiten we traditiegetrouw af met een ‘drankje en een bite’. Het is dan ook niet vreemd dat vrijdag de meeste collega’s op kantoor zijn . Je deelt je eigen werkzaamheden, pauze en lunch gedurende de dag zelf in en om 17.00 uur sluit je de dag af.

Waar ligt de uitdaging in deze functie

Jij wordt de reddingsboei voor onze kleine en grote resellers, die soms tienduizenden klanten bedienen. Samen beheren zij al ruim drie miljoen domeinnamen; en dat aantal groeit snel. Met onze unieke expertise op het gebied van domeinnamen en aanverwante producten, zorgen wij dat onze resellers en hun klanten online succesvol kunnen zijn. Je hebt veel parate kennis van regelgeving en van technische producten nodig om resellers snel verder te kunnen helpen. En doordat we voortdurend innoveren, leer je razendsnel de kneepjes van de nieuwe producten die we introduceren kennen.

Hoe ziet je team eruit

Jouw team bestaat uit 14 ervaren collega’s van supporters, developers, en accountmanagers tot productmanagers en een compliance officer. Je werkt samen met jouw team aan het binnenhalen (en binnenhouden) van grote accounts en het verbeteren van onze diensten. Daarom is het belangrijk dat je een echte teamspeler bent en je graag zelf het initiatief neemt. Wij vinden het belangrijk dat je je thuis voelt in het team. Het is een hechte club, die ook regelmatig buiten werktijd iets gezelligs met elkaar onderneemt.

Wij vragen

  • vergaande kennis van domeinnaamregistratie
  • een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse en Nederlandse taal
  • een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van een tweede vreemde taal is een pre.
  • een afgeronde mbo-/hbo-opleiding in de richting ICT / Commercieel / Bedrijfskunde
  • aantoonbare (werk-)ervaring in serviceverlening, bij voorkeur business to business
  • zowel een service- en klantgerichte als commerciële instelling
  • beschikbaarheid voor 40 uur per week
  • bereidheid om avond- en weekenddiensten te werken

 

Solliciteren

Enthousiast geworden? Solliciteer dan via careers@realtimeregister.com of maak een afspraak voor een kop koffie bij ons op kantoor. We zien je cv en motivatie graag in onze mailbox!

Realtimeregister.com tracks users anonymously using Google Analytics cookies. Please view our Privacy Statement for more information.